Wat maken wij?

 

PAPERSHAKE

Digitale berichten

Papieren kaarten en uitnodigingen zijn niet meer van deze tijd. Bijna alle berichten worden tegenwoordig digitaal verstuurd. Dagelijks ontvangen mensen vaak tientallen e-mails. Hoe trek je nog de aandacht met jouw mededeling binnen deze toestroom aan digitale berichten? PAPERSHAKE biedt hiervoor een goede oplossing. Wij creëren kaarten, uitnodigingen en mailings die direct de aandacht trekken. Wij combineren vormgeving en fotografie tot korte stop-motion animaties. Het resultaat zorgt voor een unieke boodschap die meteen in het oog springt.

Mogelijkheden

PAPERSHAKE biedt meerdere mogelijkheden voor verschillende soorten berichtgevingen. Zo maken wij berichten ter promotie van je bedrijf of organisatie. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld je nieuwsbrief verzorgen, door hierin bewegende digitale beelden verwerken.
Ook maken wij aankondigingen en uitnodigingen, zoals geboortekaarten, huwelijksuitnodigingen, nieuwjaarswensen en diverse andere berichten die je digitaal kunt versturen. Zie hier meerdere voorbeelden.

Aanpak

Onze berichten bestaan uit bewegende beelden die tot stand komen door middel van de stop-motion techniek. Hiervoor maken wij gebruik van fotografie. Het totale bericht wordt vormgegeven door toevoeging van  passende typografie en/of illustraties. Vervolgens zetten wij dit om in een GIF bestand. Dit bestand kun je digitaal versturen of op jouw website plaatsen. Kijk bij werkwijze voor de mogelijkheden van verzenden of neem contact met ons op.VORM

Wij kunnen jouw bericht op elke wijze vormgeven. Het is mogelijk een grote afbeelding te versturen in de vorm van een digitale flyer. Je kan ook kiezen voor een kleiner formaat met bijvoorbeeld je adresgegevens onderaan een email. Digitale afbeeldingen hebben geen beperking in verhouding, maar wel in grootte. Zo zal de PAPERSHAKE maar een aantal frames kunnen bevatten.

We kunnen een beeld creëren voor de hele homepage van je website. Of voor een banner bovenaan een online pagina. Zo zijn er verschillende vormen mogelijk; bewegende digitale uitnodigingen, digitale wenskaarten, stop motion banners, digitale mailings, digitale geboortekaartjes of illustraties voor op websites.