Werkwijze

 

PAPERSHAKE_WERKWIJZE

Brainstorm

Wij bespreken eerst jouw wensen en geven graag uitleg over onze verschillende mogelijkheden. Op basis hiervan gaan wij verder met elkaar  brainstormen en aan de slag om tot een passend en doeltreffend resultaat te komen.

Eerste voorstel

Uit onze brainstormsessie komen één of twee voorstellen tot stand die wij graag aan je presenteren. Wij laten een aantal stills (schetsen) aan je zien die in een storyboard het verhaal vertellen. Wij kunnen vervolgens eventuele aanvullingen of correcties verwerken. In een later stadium is wijziging alleen mogelijk voor de tekst en in illustraties.

Aan de slag

Zodra het storyboard klaar is gaan wij aan de slag. We bouwen de set op met alle onderdelen en fotograferen de frames. Stap voor stap volgen we het storyboard om zo de stop-motion tot stand te brengen.

Resultaat

De losse frames van de animatie worden achter elkaar in de computer geplaatst. Wat in het storyboard nog stilstaande beelden waren, komen nu in een bewegende animatie tot leven. Door toevoeging van typografie (tekst), vormgeving en eventuele illustraties ontstaat je uiteindelijke PAPERSHAKE!


VERZENDEN

Voor het versturen van je bericht kan je kiezen uit twee opties: Simpel of MailChimp.

Simpel
De PAPERSHAKE kan per email verstuurd worden. Zodra de ontvanger het bericht opent, start automatisch de animatie en is je uitnodiging of wenskaart in beeld.

MailChimp
Mailchimp (www.mailchimp.com) is een bestaand (internet)programma dat gespecialiseerd is in het

versturen van emails en nieuwsbrieven. De mogelijkheden van deze optie zijn zeer uitgebreid. Je kunt meer informatie en foto’s toevoegen in een geheel vormgegeven email. Waarin gemakkelijk naar je website, Facebookpagina, Twitteraccount wordt doorgelinkt.

Met Mailchimp kun meer informatie krijgen over het bereik van je bericht. Hoeveel procent van de geadresseerden heeft de e-mail geopend en daarna doorgeklikt naar je website? Dit wordt bijgehouden in de statistieken van Mailchimp.


VERSPREIDEN

PAPERSHAKE maakt berichten om te versturen via email. Mocht je jouw bericht ook op een andere manier willen verspreiden, zoals via sociale media, vraag ons dan naar de mogelijkheden. Of lees verder op onze FAQ pagina.
Gedrukte exemplaren?
Wil je een aantal gedrukte kaarten of uitnodigingen versturen en de rest via de mail? Dit kan; we kiezen een mooie still uit de animatie, maken daar een drukbestand van en sturen dit vervolgens door naar de drukker.