FAQ

Wat is een Animated GIF?
Animated GIF is een bewegende afbeelding met de extensie GIF. Een Animated GIF bestaat uit meerdere afbeeldingen welke achter elkaar worden getoond.

In mijn mailprogramma zie ik alleen een stilstaande afbeelding, hoe kan dat?
Gebruik je Outlook versie 2007 en hoger of Windows Mobile 7 of Apple Mail? Deze kunnen geen GIF’s tonen. Je ziet dan alleen het eerste frame. We kunnen een zin met een link toevoegen zoals “Ontvang je deze email niet in de juiste opmaak? Klik hier voor de online bewegende versie.” Dan worden de mensen doorgestuurd naar een versie online. Wordt een PAPERSHAKE via Mailchimp verstuurd? Dan kunnen mensen de bewegende versie ook zien door op de online versie te klikken.

Kan ik de PAPERSHAKE ook plaatsen op social media?
Facebook en LinkedIn kunnen inmiddels ook GIF’s tonen. Hoe je deze plaatst zie je hier:
Facebook
LinkedIn

Ik wil eigenlijk een aantal gedrukte exemplaren versturen en een (groter) deel via de email, kan dit?
Ja, natuurlijk. We kunnen een still(frame) uit de animatie halen, zoeken papier uit wat erbij past en vervolgens laten we het zo vaak drukken als dat je zou willen. Een aantal mensen ontvangen dan een gedrukt exemplaar en de rest gaat via de mail.

Kan ik zien wie de mail heeft geopend en/of heeft doorgeklikt naar de website?
Wordt de uitnodiging of mailing via Mailchimp verstuurd, dan houdt deze exact de gegevens bij en wordt het verzameld in een mooi overzicht.

Kan mijn uitnodiging doorlinken naar een website?
Ja, we kunnen de PAPERSHAKE één link geven naar bijvoorbeeld je eigen website of een andere site. Wordt de uitnodiging of mailing via Mailchimp verstuurd, dan kunnen we meerdere teksten en eventueel andere afbeeldingen laten doorlinken.